Kehittäjä räätälöityjen järjestelmien kehitykseen

Finland

Description

Finnish Net Solutions on yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.

Tule kehittämään asiakkaidemme järjestelmiä

Nyt haemme web-ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme. Tarjoamme haastavia tehtäviä selainkäyttöisten räätälöityjen järjestelmien kehityksen parissa. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työntekijänämme pääset keskustelemaan myös asiakkaidemme kanssa, joten odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiokykyä sekä suomen kielen taitoa.

Odotamme sinulta

Tarjoamme sinulle

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti tämän sivun kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 21.01.2018.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä Tuija Rekola, puh. 050 433 4639, tuija.rekola@tpg.fi.

Apply for this job