Tuoteomistaja / Provet Cloud

Finland

Description

Finnish Net Solutions on yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.


Nyt etsimme järjestelmällistä tuoteomistajaa koordinoimaan Provet Cloud-tuotteen tuotekehitystä. Provet Cloud on eläinterveydenhuoltoon suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä yksittäisille eläinlääkäreille, eläinklinikoille ja eläinsairaaloille. Käyttäjiä järjestelmällä on useissa Euroopan maissa kuten Ruotsissa, Virossa, Unkarissa, Iso-Britanniassa sekä Suomessa. Tuote on nykyaikaisilla työkaluilla kehitetty pilvipalvelu ja sitä kehitetään ketterästi tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Provet Cloud -tuotteen kehitys on aloitettu vuonna 2014.

Provet Cloud-tuotteen parissa työskentelee päivittäin yli 10 hengen tiimi. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää tuotehallinnan osaamista. Tuoteomistajana autat kehitystiimiä tekemään oikeat asiat oikeassa järjestyksessä. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme, teknisen kehityksen ryhmäpäällikön, käyttöliittymäsuunnittelijan, asiakaspalvelun sekä Provet Cloud-liiketoiminnasta vastaavan toimitusjohtajan kanssa.

Työssäsi hallinnoit tuotteen backlogia ja päätät seuraavaksi toteuttavista ominaisuuksista. Varmistat, että toteuttavien ominaisuuksien määrittelyt ovat laadukkaita teknistä toteutusta varten ja tarvittaessa täydennät niitä yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Vastaat tuotteen pidemmän aikavälin roadmapin ylläpidosta ja hallinnasta yhteistyössä muun tiimin kanssa. Toimit projektipäällikkönä tuotteen sisäisissä osaprojekteissa ja vastaat projektien aikataulutuksesta sekä onnistumisesta. Roolisi sisäisessä Scrum-kehitysmallissamme on Product Owner.

Requirements

Odotamme sinulta:

Benefits

Tarjoamme sinulle:

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteet töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.


Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 26.01.2017.


Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiin antaa meillä Tuija Rekola, puh. 050 433 4639, tuija.rekola@tpg.fi.

Apply for this job